ingiltere için araç kullanma ipuçları

İngiltere otomobil, sol-yolun el yan ve sağdaki sollamak seyahat - ama araba soldan geliyor için otomatik öncelik's. Roundabouts olarak, her zaman araba doğru gelen öncelik verin. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Kavşaklar, bir kırık satır beklemek ve trafiği diğer yolda yol vermek gösterir. The Highway Kodu AA ve RAC (den) sunan kuruluşlar ve en kitapçılar motoring rehberlik ayrıntılı. Bu sürücüler ve yolcular için ve monte kemerlerinizi giyim motosiklet sürücüleri ve yolcular için kask takmak zorunludur.

Yakıt ve servis istasyonları ana yollar ve kasaba ve köylerde birlikte sık aralıklarla uygulanır. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Otoyollarda istasyonları Dolum olarak doldurulur bazı alanlarda doldurma istasyonları vardır kadar 50 kilometre dışında ancak açık 24 saat olabilir.

Aksi Tabela'dan bir alt sınır, kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle sıradan tek anayol hız sınırı göster 96 km / s (60 mil); çift carriageways / otoyol sınırı olan 112 km / s (70 mil) olduğunu. 48 km / s (30 mil); yılında kentte normal hız sınırı ve yerleşik alanlarda bazı yaklaşımlar ve freeways ve çevresinde doldurulur alanlarda net 64 km / s (40 mil) hızını sınırlar işaretlediğiniz.

Kentte Park ve şehirler normal metered yerde veya araç parkları ödüyor. Çift sarı çizgiler her zaman otopark kaçının. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Birçok şehir ve şehirler teklif 'park ve gezinti' şemaları sık otobüs ile ve alışveriş ve sights, sizin için.

(Çeviridir.)
Iyi durumda otomobilinizin tutun
Bir düzenli hizmet araç daha fazla yakıt üzerinde etkili olacaktır. Burada göz önünde birkaç önemli faktörler:

* Size düzenli olarak lastik basınç kontrol edin (en azından bir iki hafta). Siz aracınızın el gelen araç sizin için doğru baskı bulabilirsiniz. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Eğer benzin istasyonunda kayıt hava yanında kendi marka ve model için doğru lastik basıncı bulmak gerekir el yok.
* Yakıt ekonomisi% 5 ile lastikler doğru basınç şişirme ve önerilen motor yağı kullanarak tutarak geliştirilebilir.
Sizin hava filtresi gerektiğinde değiştirin *.
Araç için önerilen yakıt ve yağ kullanın iyi yakıt verimliliği için.

Kaçının kısa geziler
Kısa yolculuk nereye olası alarak birçok kaçının. Yani umut araç alışveriş köşesinde aşağıya Pop. Böylece siz motoru ısıtmak kısa geziler birleştirmek deneyin, kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle bunu bir süre daha çalışmasını sağlamak. Sürekli kısa errands birçok için yakıt atık olacaktır motoru ısınma.

Klima kapat
Olarak daha fazla yakıt yakmak için araç neden olur aşırı için klima kullanmaya çalışın. On the other hand, pencereler aşağı sürüş ile de yüksek hızlarda özellikle araç artış üzerine sürükleyin gibi verimsiz. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Otoyol sadece gerekli ve rüzgar pencereler aşağı yavaş yolculuk üzerinde sürüş için kullanın klima.

Sürücü güvenli ve daha yavaş
Düzensiz sürüş kaçının. Bir çocuk gibi Sürüş-yarışçı döşeme ışıkları bulunan hızlandırıcı bir acele zaman veya slamming frene zaman çok hızlı bir (en fazla% 60) için otomobil yakıt tüketimini artırır çekmeye. Hızlandırmak ve sorunsuz fren ve sürekli olarak hem de yol güvenliği yakıt ekonomisini iyileştirmeye çalışın.
Sürücü önerilen hızda. Eğer çok hızlı bir Yakında benzin göstergesi gibi hızla düşüyor göreceksiniz sürücü. Saatte size 60mph üzerinden% 10 ile yakıt ekonomisi azaltabilirsiniz yönlendiriyor Her 5 mil. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Eğer acele yere almak için, 70mph yapıyorum% 20 ve% 30 50mph yapıyor fazla yakıt - arasında aniden bir kamyonun arkasına takılmış olan çok kötü görünmüyor kullanacak değilsiniz!
Motor devir yapmayın. Tamam bu ses bile, serin ama motor da sabit revving atık yakıt dışında hiçbir şey gelmez!

Kaybedecek fazla ağırlık
Bir gereksiz yere araç ile sürüş kaçının. Boş bir üst bagaj veya tam önyükleme için yakıt tüketimi eklemek olacaktır.

Kaçının rolântide
Motorunuz aşırı rolântide kaçının. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Birçok insan için ama onları ısıtmak için araç sonra yakıt tüketen ama bir yere gitmiyorum kendi motorlarını sabit iken çalıştırın. Bunun yerine bazı iyi de yatırım alet ve hemen kapalı sürücü deneyin.
Eğer bir yerde birkaç dakikadan fazla, örneğin bekliyor birini almak veya olmayan sonra çoğunlukla daha motoru kapatmak için ekonomik trafik sıkışıklığı hareket bekleyen bekliyor. Tembellik etme kirliliği de ekler.

Kullanın akıllıca dişliler
Sürücü doğru vites olarak. En doğru kullanımı en fazla% 15 sizin yakıt faturası üzerinde büyük tasarruf yapabilirsiniz vites! kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle En çok yakıt alt tüketilen olarak daha fazla güç gerekli olduğu ancak başlamak zaman yüksek hızda en yüksek vites mümkün olan en iyi yakıt ekonomisi sürücü gerekir sürüş gears.

Öncesinde yol okuyun
Ne zaman, ileriye bakmak ve bu yavaşlatabilir veya trafik ışıkları ya da park çalışıyor gibi durdurmak gerektirebilir şey için road.Look çıkan şartları okuyun deneyin sürüş. Tarafından ne kadar geliyor tahmin, you'll sadece daha güvenli bir sürücü olmak, ancak erken ve yavaşlatmak için durmak gerek değil başlatarak yakıt tasarruf edersiniz.

( Çeviridir. )
sıralamadaki yerim nerede hala göremedim. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle yarışmasında indexlenen blogum google dalgalanmasından etkilendi sanırım. olağan durumlar olarak karşılamakta fayda var :) sıkıntı yapmadan kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle için yeni stratejiler belirlemek gerek.
kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle devam ediyor ve günler su gibi gelip geçiyor. her geçen gün kadın diyet zayıflama gibi hayatımızdan götürüyor. oto kiralama r10seoogle ile hayatın keyfini çıkarmaya devam edelim. bu seo yarışmasında biraz zaman geçirelim. internet dünyasına akalım :)

Sivasspor liderlik koltuğunu gerialabilecek mi?

Turkcell Süper Lig'de 27. hafta maçında lider Sivasspor ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Sonucu ligin zirvesi ile alt ve orta sıralarını yakından ilgilendiren maçı, hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serkan Ok'un yapacağı maçta, Hüseyin Sabancı da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Liderlik koltuğunu 15. haftada Trabzonspor'dan devralan ve son 12 haftadır ligin zirvesini rakiplerine bırakmayan Sivasspor, taraftarı önünde Antalyaspor'u yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Kırmızı-beyazlı ekipte savunma oyuncusu Sedat Bayrak ve gole dönük orta saha oyuncusu Musa Aydın'ın sakatlıkları sürüyor. Bu iki oyuncunun yarınki maça yetiştirilememesi durumunda, savunmada Sedat'ın yerine Diallo'nun oynaması, Musa'nın yerine ise Sezer veya Mohammed Ali'nin görev yapması bekleniyor.

Antalyaspor maçını kayıpsız geçerek liderliğini son 7 haftaya taşımak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, zirvedeki en yakın takipçisi 52 puanlı ikinci Beşiktaş ve diğer rakipleri ile aradaki puan farkını da korumayı hedefliyor.

SİVASSPOR İNANIYOR

Zirce yarışının 27. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile şampiyonluk yolunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Mecnun Otyakmaz, "Biz de her Sivaslı gibi şampiyonluğu çok istiyoruz. İçeride oynadığımız bütün maçlarımızı bundan sonra mutlaka kazanmak istiyoruz. Çünkü hayalini kurduğumuz şampiyonluğu yakalamak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de, daha önce yendikleri Sivaspor'u bir kez daha yenebileceklerini, karşılaşmanın her iki takım açısından da çok zorlu geçeceğini söyledi.

MUHTEMEL 11'LER

SİVASSPOR
Petkoviç
Diallo
Bilica
Murat
Hayrettin
İbrahim
Tum
Sezer (Sylla)
Murat Erdoğan
Kamanan
M. Yıldız

ANTALYASPOR
Ömer
Uğur
Yalçın
Musa
Şenol
Ali Zitouni
Ertuğrul
Hakan
Fatih
Tita
Serge

STAT: 4 Eylül
SAAT: 15:15
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV

SİVASSPOR, SAHASINDA 341 GÜNDÜR YENİLMİYOR

Sahasında en son geçen sezonun 33. haftasında 4 Mayıs 2008 günü Galatasaray'a 5-3 yenilen Sivasspor, 341 gündür ligde sahasında yenilgi yüzü görmedi.

Geçen sezonki Galatasaray yenilgisinin ardından bu sezon sahasında yaptığı 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik elde eden Yiğidolar, Antalyaspor'u yenerek hem bu sezon iç sahadaki 11'inci galibiyetine imza atmak, hem de 13 maçlık yenilmezlik serisini 14 karşılaşmaya çıkarmak istiyor.

Bu sezon sahasında Bursaspor, Fenerbahçe, Ankaragücü, Denizlispor, Konyaspor, Gaziantepspor, Hacettepe, Galatasaray, Kocaelispor ve Eskişehirspor'u mağlup etmeyi başaran, Kayserispor, Ankaraspor ve Beşiktaş ile de berabere kalan Sivasspor, bu sezon sahasında yenilmeyen tek takım olarak göze çarpıyor.

İç saha puan durumuna göre, 13 maçta 33 puan kazanarak, 14 maçta 35 puan toplayan Beşiktaş ve 14 maçta 33 puan kazanan Fenerbahçe ile birlikte ligin en başarılı 3 takımı arasında yer alan Sivasspor, kalan 8 haftada iç sahada Antalyaspor, Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Gençlerbirliği ile yapacağı 4 maçta yenilmediği takdirde, bu sezonu sahasında yenilgi yüzü görmeden tamamlayan tek takım olarak kayıtlara geçecek.

SİVASSPOR, SAHASINDA 47 GÜNDÜR GALİBİYETE HASRET

Sivasspor, iç sahadaki bu başarılı grafiğine rağmen ligde sahasında 47 gündür galibiyete hasret. Sahasında en son ligin 21. haftasında 22 Şubat 2009 günü Eskişehirspor'u 1-0 mağlup eden Sivasspor, bu maçın ardından iç sahada 23. haftada Ankaraspor ve 25. haftada Beşiktaş ile yaptığı 2 karşılaşmada galibiyet elde edemedi.

Hem Ankaraspor, hem de Beşiktaş maçlarında ilk golü bulan taraf olmasına rağmen galibiyeti koruyamayarak sahadan 1-1'lik skorlarla ayrılan Sivasspor, Antalyaspor'u yenerek iç sahadaki 47 günlük galibiyet hasretine son vermek istiyor.

YİĞİDOLAR SON 4 MAÇTIR YENİLMİYOR

Öte yandan Sivasspor, ligde yaptığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligde en son 22. haftada Fenerbahçe'ye deplasmanda 4-2 yenilen Sivasspor, bu mağlubiyetin ardından deplasmanda yaptığı 2 maçı kazanırken, iç sahadaki 2 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe mağlubiyeti sonrasında Ankaraspor ile iç sahada 1-1 berabere kalıp, Ankaragücü'nü deplasmanda 2-0 yenen Sivasspor, daha sonra Beşiktaş ile sahasında 1-1 berabere kalıp, Denizlispor'u deplasmanda 2-0 yenmeyi başardı.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak 2009 yılının ilk derbi maçı öncesi, ezeli rakiplerin son 10 randevusunda Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 3 farkla üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasındaki 6'sı Turkcell Süper Lig, 4'ü Fortis Türkiye Kupası olmak üzere son 10 maçta Fenerbahçe 6, Galatasaray 3 kez galip gelirken, bu süre içindeki sadece 1 maç berabere sonuçlandı. 6'sı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu, 4'ü de Ali Sami Yen Stadı'nda olmak üzere, ezeli rekabette yapılan son 10 müsabakada Fenerbahçe'nin toplam 19 golüne, Galatasaray 10 golle yanıt verdi. Bu arada, ezeli rekabetteki son 10 maçtan 8'inde Fenerbahçe rakibine en az 1 gol atarken, Galatasaray ise bu süre içindeki 3 maçta gol yollarında suskun kaldı.

Fenerbahçe, son 10 randevu içinde yer alan 6 Turkcell Süper Lig maçından 5'ini kazanırken, bu süre içinde sadece 1 kez kaybetti.

-REKABETTE SON 10 MAÇ-

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılan son 10 maçta alınan sonuçlar şöyle:

Tarih Stat Organizasyon Sonuç (FB-GS)
---------- ------------------ ------------- -------------
08.03.2006 FB Şükrü Saracoğlu Türkiye Kupası 2 - 1
22.03.2006 Ali Sami Yen Türkiye Kupası 2 - 3
22.04.2006 FB Şükrü Saracoğlu Lig 4 - 0
03.12.2006 FB Şükrü Saracoğlu Lig 2 - 1
19.05.2007 Ali Sami Yen Lig 2 - 1
08.12.2007 FB Şükrü Saracoğlu Lig 2 - 0
03.02.2008 FB Şükrü Saracoğlu Türkiye Kupası 0 - 0
27.02.2008 Ali Sami Yen Türkiye Kupası 1 - 2
27.04.2008 Ali Sami Yen Lig 0 - 1
09.11.2008 FB Şükrü Saracoğlu Lig 4 - 1
Turkcell Süper Lig'de 2009'un ilk derbi maçında ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe yarın karşı karşıya gelecek.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Ezeli rekabetin son 6 randevusunda 4. kez düdük çalacak Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Derbinin 4. hakemi ise Abdullah Yılmaz. Aralarındaki rekabetin 100. yılında ilk kez karşılaşacak ezeli rakipler, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları antrenmanlarla tamamlayacaklar.

Derbinin biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenirken, 23 bin kişi kapasiteli Ali Sami Yen Stadı'ndaki dev maç kapalı gişe oynanacak. Konuk Fenerbahçe'yi, stat kontenjanı oranında yaklaşık 1100 taraftarı destekleyebilecek.

-ZİRVE YARIŞINA "DEVAM" YA DA "TAMAM" MAÇI-

Ligde 26. hafta sonunda 47'şer puan ve averajla üçüncü ve dördüncü sırayı paylaşan ezeli rakipler için yarınki derbi, zirve yarışını sürdürebilmek için ''devam'' ya da ''tamam'' açısından çok büyük önem taşıyor.

Sezonun ikinci yarılarındaki derbiler baz alınarak yapılan değerlendirmede, tam 14 sezon sonra iki takımdan birinin puan cetvelinde ilk iki sırada yer almadan başlayacağı yarınki maçı kazanacak ekip zirve yarışını sürdürecek, kaybeden ise şampiyonluk yarışının oldukça uzağında kalacak. Beraberlik ise her iki takıma da yaramıyor.

-GALATASARAY'DA LINCOLN BEKLENTİSİ-

Derbi maçın ev sahibi Galatasaray'da, sorunlarıyla gündemden düşmeyen Lincoln'ün ilk 11'de oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor. Eskişehirspor maçının ardından izinsiz olarak İstanbul'dan ayrılan ve bir hafta sonra dönen, Gaziantepspor maçı kadrosuna da teknik heyet tarafından alınmayan Brezilyalı futbolcu hakkındaki kararı teknik direktör Bülent Korkmaz verecek.

Bülent Korkmaz'ın teknik direktörlük kariyerindeki ilk derbisinde, ''Cim Bom''da sakatlıkları süren Servet, Emre Güngör ve Linderoth, Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek. Sakatlıktan kurtulan ve bir süredir takımla birlikte çalışan Mehmet Topal hakkındaki karar ise teknik heyetin olacak.

-FENERBAHÇE'DE ALEX SIKINTISI-

Fenerbahçe'de sakatlığı süren takım kaptanı Alex'in derbide de forma giymesi çok zor gözüküyor. Hafta boyunca takımdan ayrı, salonda çalışan Brezilyalı yıldızın derbide oynaması büyük sürpriz olacak.

Sarı-lacivertliler derbi maça ayrıca, Eskişehirspor maçında sakatlanarak sezonu kapatan Edu'dan yoksun çıkacak. Emre Belözoğlu ise eski takımına karşı Ali Sami Yen Stadı'nda ilk kez sahaya çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

-OLASI 11'LER-

Derbi maça ezeli rakiplerin çıkması beklenen 11'leri şöyle:

Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan (Mehmet Topal), Arda, Barış, Ayhan, Kewell, Lincoln (Ümit), Baros

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Önder, Roberto Carlos, Deivid, Emre, Selçuk, Uğur, Semih, Güiza
kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle seo yarışması için açtığım blog indexlendi. şimdi sabır zamanı. bekleyelim ve görelim.
kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle için açtığım bu blog bakalım ne zaman indexlenecek? o kadar kısa bir süreye gerek yok gerçi :) kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi oldu!
kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle seo yarışmasına katılmanın bir kuralı da foruma katıldığınız siteyi yazmak. bu kuralıda yerine getirdikten sonra kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle yarışması için gerekli çalışmalara sıcağı sıcağına başlamakta çooooook büyük fayda var. zaman geçtikçe ve indexlenen site sayısı arttıkça sıralamada yer bulmak çok zor oluyor :)
r10.net forumlarında DEKAN tarafından düzenlenen "kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle" yarışmasına katılayım dedim. Bir seo yarışması için DEKAN'dan gibi sağlam ve adaletli bir düzenleyici bulmak çok zor. inşallah emeklerimin karşılığını alırım.
top