ingiltere için araç kullanma ipuçları

İngiltere otomobil, sol-yolun el yan ve sağdaki sollamak seyahat - ama araba soldan geliyor için otomatik öncelik's. Roundabouts olarak, her zaman araba doğru gelen öncelik verin. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Kavşaklar, bir kırık satır beklemek ve trafiği diğer yolda yol vermek gösterir. The Highway Kodu AA ve RAC (den) sunan kuruluşlar ve en kitapçılar motoring rehberlik ayrıntılı. Bu sürücüler ve yolcular için ve monte kemerlerinizi giyim motosiklet sürücüleri ve yolcular için kask takmak zorunludur.

Yakıt ve servis istasyonları ana yollar ve kasaba ve köylerde birlikte sık aralıklarla uygulanır. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Otoyollarda istasyonları Dolum olarak doldurulur bazı alanlarda doldurma istasyonları vardır kadar 50 kilometre dışında ancak açık 24 saat olabilir.

Aksi Tabela'dan bir alt sınır, kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle sıradan tek anayol hız sınırı göster 96 km / s (60 mil); çift carriageways / otoyol sınırı olan 112 km / s (70 mil) olduğunu. 48 km / s (30 mil); yılında kentte normal hız sınırı ve yerleşik alanlarda bazı yaklaşımlar ve freeways ve çevresinde doldurulur alanlarda net 64 km / s (40 mil) hızını sınırlar işaretlediğiniz.

Kentte Park ve şehirler normal metered yerde veya araç parkları ödüyor. Çift sarı çizgiler her zaman otopark kaçının. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Birçok şehir ve şehirler teklif 'park ve gezinti' şemaları sık otobüs ile ve alışveriş ve sights, sizin için.

(Çeviridir.)

0 yorum:

Yorum Gönder

top