Az Yakıtla Daha Çok Kilometre

Iyi durumda otomobilinizin tutun
Bir düzenli hizmet araç daha fazla yakıt üzerinde etkili olacaktır. Burada göz önünde birkaç önemli faktörler:

* Size düzenli olarak lastik basınç kontrol edin (en azından bir iki hafta). Siz aracınızın el gelen araç sizin için doğru baskı bulabilirsiniz. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Eğer benzin istasyonunda kayıt hava yanında kendi marka ve model için doğru lastik basıncı bulmak gerekir el yok.
* Yakıt ekonomisi% 5 ile lastikler doğru basınç şişirme ve önerilen motor yağı kullanarak tutarak geliştirilebilir.
Sizin hava filtresi gerektiğinde değiştirin *.
Araç için önerilen yakıt ve yağ kullanın iyi yakıt verimliliği için.

Kaçının kısa geziler
Kısa yolculuk nereye olası alarak birçok kaçının. Yani umut araç alışveriş köşesinde aşağıya Pop. Böylece siz motoru ısıtmak kısa geziler birleştirmek deneyin, kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle bunu bir süre daha çalışmasını sağlamak. Sürekli kısa errands birçok için yakıt atık olacaktır motoru ısınma.

Klima kapat
Olarak daha fazla yakıt yakmak için araç neden olur aşırı için klima kullanmaya çalışın. On the other hand, pencereler aşağı sürüş ile de yüksek hızlarda özellikle araç artış üzerine sürükleyin gibi verimsiz. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Otoyol sadece gerekli ve rüzgar pencereler aşağı yavaş yolculuk üzerinde sürüş için kullanın klima.

Sürücü güvenli ve daha yavaş
Düzensiz sürüş kaçının. Bir çocuk gibi Sürüş-yarışçı döşeme ışıkları bulunan hızlandırıcı bir acele zaman veya slamming frene zaman çok hızlı bir (en fazla% 60) için otomobil yakıt tüketimini artırır çekmeye. Hızlandırmak ve sorunsuz fren ve sürekli olarak hem de yol güvenliği yakıt ekonomisini iyileştirmeye çalışın.
Sürücü önerilen hızda. Eğer çok hızlı bir Yakında benzin göstergesi gibi hızla düşüyor göreceksiniz sürücü. Saatte size 60mph üzerinden% 10 ile yakıt ekonomisi azaltabilirsiniz yönlendiriyor Her 5 mil. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Eğer acele yere almak için, 70mph yapıyorum% 20 ve% 30 50mph yapıyor fazla yakıt - arasında aniden bir kamyonun arkasına takılmış olan çok kötü görünmüyor kullanacak değilsiniz!
Motor devir yapmayın. Tamam bu ses bile, serin ama motor da sabit revving atık yakıt dışında hiçbir şey gelmez!

Kaybedecek fazla ağırlık
Bir gereksiz yere araç ile sürüş kaçının. Boş bir üst bagaj veya tam önyükleme için yakıt tüketimi eklemek olacaktır.

Kaçının rolântide
Motorunuz aşırı rolântide kaçının. kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle Birçok insan için ama onları ısıtmak için araç sonra yakıt tüketen ama bir yere gitmiyorum kendi motorlarını sabit iken çalıştırın. Bunun yerine bazı iyi de yatırım alet ve hemen kapalı sürücü deneyin.
Eğer bir yerde birkaç dakikadan fazla, örneğin bekliyor birini almak veya olmayan sonra çoğunlukla daha motoru kapatmak için ekonomik trafik sıkışıklığı hareket bekleyen bekliyor. Tembellik etme kirliliği de ekler.

Kullanın akıllıca dişliler
Sürücü doğru vites olarak. En doğru kullanımı en fazla% 15 sizin yakıt faturası üzerinde büyük tasarruf yapabilirsiniz vites! kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle En çok yakıt alt tüketilen olarak daha fazla güç gerekli olduğu ancak başlamak zaman yüksek hızda en yüksek vites mümkün olan en iyi yakıt ekonomisi sürücü gerekir sürüş gears.

Öncesinde yol okuyun
Ne zaman, ileriye bakmak ve bu yavaşlatabilir veya trafik ışıkları ya da park çalışıyor gibi durdurmak gerektirebilir şey için road.Look çıkan şartları okuyun deneyin sürüş. Tarafından ne kadar geliyor tahmin, you'll sadece daha güvenli bir sürücü olmak, ancak erken ve yavaşlatmak için durmak gerek değil başlatarak yakıt tasarruf edersiniz.

( Çeviridir. )

0 yorum:

Yorum Gönder

top